Pár indok, miért is válasszon bennünket!

Néhány ok, amiért a gyártók felkérik a Motor Classic-ot, hogy végezzen pontos és garantáltan kiemelkedő minőségű megmunkást számukra.

Cégünk, alkatrészek, minták és szerelvények széles skáláját gyártja. Olyan termékeket gyártunk, amelyek megfelelnek az űrrepülés, az orvosi, és járműipar  csúcskategóriás kereskedelmi igényeinek

 Az Európai Unió megfelelő tanúsítványaival rendelkezünk a forgácsolás területén is.

 

ISO 9001: 2016 és az ISO 14001: 2016 szabványok szerint tanúsítottt akatrészeket szállítunk különféle repülőgépgyártók és autógyártók számára,  És mivel beszállítunk a repülőgépipar számára, eleget teszünk a legszigorúbb  alkatrész gyártási követelményeknek is..  

ISO_9001_14001_2015 Main.jpg

A fejlett 5-tengelyes központjainkon akár 1500 x 1500 mm-es munkadarabok is megmunkálhatók

A Mazak megmunkáló központjaink segítségével garantálhatjuk a gyors nagy pontosságú kontúrképességet, miközben a központ ideális az 1500 mm alatti alumínium monolit repülőgép-alkatrészek nagy hatékonyságú megmunkálására.

Szinte bármilyen anyagot megmunkálhatunk
Különleges anyagkövetelményei vannak? Nem probléma. Acélból, rozsdamentes acélból öntöttvasból, titánból. alumíniumötvözetekből, műanyagokból és más egyedi anyagokból (Hastelloy, Monel stb.) dolgozunk és gyártunk alkatrészeket.

Periodic table.png

Miért válasszon bennünket?

metalform.jpg
why.png

 Problémamentes és gyors logisztika az Európai Unióban

Mivel székhelyünk az Európai Unió, Ma minden szállítási és adminisztratív lépés könnyű és egyszerű:

Az összes nagyobb logisztikai vállalattal dolgozunk (DHL, TNT, DB Schenker, UPS stb.). Előkészítheti alkatrészeit az időben történő kézbesítéshez. És szükség esetén saját raktárunkban is tárolhatjuk őket.

Mivel tapasztalatunk van az EU-n kívüli országok papír- és vámkövetelményeivel is, a készterméket bárhová eljuttathatjuk.

Megszoktuk, hogy mindössze rajzokat kapjuk kézhez, és mi  mindent továbbit megoldunk önöknek

Csak annyit kell tennie, hogy elküldi részünkre a rajzokat vagy a 3D-s modellt. Ezután elkészítjük a megmunkálási stratégiát, kidolgozunk egy rögzítési rendszert, készítünk megfelelő eszközöket és beprogramozzuk a CNC központot az első lépéstől a kész termékig.

Ingyenes konzultáció a megmunkálási igényeiről


Hívjon minket, vagy küldje el terveit. És boldogan megbeszéljük az alkatrészkészítés folyamatát ... időben, késlekedés nélkül.
 

Hívjon bennünket! Kizárólag cégek számára elérhető szolgáltatásunk.
 

Telefon: +36 30180 8839


Email: Kérjük küldje a tervek és fájlokat az alábbi címre: sales@motor-classic.huNagy pontosságú fémkomponensek, pl. turbófeltöltő házak, autóipari precíziós alkatrészek, precíziós hírközlési berendezések, orvosi műszerek alkatrészgyártását vállaljuk.